* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Showpiger

Antal tilmeldte: 20/30 Alder: 9-15 Køn: Piger Pris: 325,00 DKK
05/09/2022 - 27/03/2023 Multihuset Baggesensskolen Mandag 18:00-19:30 Instruktør: Camilla Simone Nielsen
Beskrivelse

Showpigerne er for dig, der elsker at bevæge dig med musikken.

Undervisningen strækker sig over halvanden time. Træningstimen er bygget op således, at vi laver en god opvarmning med styrke, smidighed og koordinering. Efter opvarmningen vil der være en times tid med rytmisk gymnastik, som skal ende ud i en række serier, der skal fremvises til opvisningen.

Til træningen skal I være klar til sved på panden, men det hele gøres med et smil på læben, da vi skal have det sjovt og hyggeligt med gymnastikken. Det er vigtigt at sige, at det er ingen forudsætning, at du har gået til gymnastik eller dans før, så længe du har lyst til at arbejde frem mod flotte opvisninger. Til træning er det vigtigt, at I møder op i træningstøj og bare tæer.

OBS: Der vil komme en egenbetaling til opvisningstøj.

Pris: 325,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Camilla Simone Nielsen

Ansvarsområde: Bestyrelsesmedlem
Mit navn er Camilla Nielsen og jeg er 27 år gammel.
Jeg startede som hjælpetræner i foreningen da jeg var 13 år, og siden da har gymnastikken været en stor del af min hverdag. Den kommende sæson skal jeg starte på 14. sæson som instruktør for showpigerne, og jeg glæder mig som altid.
Jeg er tidligere konkurrencedanser på højt plan, som har givet mig det meste af min erfaring indenfor rytme. Jeg har efterfølgende været på en del kurser, der har styrket min viden indenfor gymnastikken.
Jeg ser frem til endnu en forrygende sæson med masser af gymnastik.