* = Dette kræver at du har en profil og er logget ind.

Showpiger 11 - 15 år

Antal tilmeldte: 14/30 Alder: 11-15 Køn: Piger Pris: 700,00 DKK
05/09/2023 - 19/03/2024 Salen i Storebæltshallen Tirsdag 18:30-20:00 Instruktør: Julie Johanne Dvinge Astrid Overlade
Beskrivelse

På holdet showpigerne har vi dans, gymnastik og rytme som fokus. Selvfølgelig lige efter at alle skal have det godt og hygge sig med musik og dans. 

Træningen strækker sig over halvanden time hvor vi starter med at varme op ved nogle forskellige lege, løb, udstrækning eller lignende. Efter en god opvarmning vil der være en time med dans- og gymnastiktræning hvor vi øver os på et par serier der skal udvikle sig til den opvisning foreningen har i foråret. Til sidst strækker vi ud og siger tak for en god træning. 

Til selve træningen skal i bare møde op som i er, med træningstøj og bare tæer, så i er klar til at svede og være aktive. Det er vigtigt at sige at man på ingen måde behøver at have erfaring inden for dans eller gymnastik i forvejen. Det er bare vigtigt at man har lyst til at være med, og gøre sig umage for at vi ender med en super flot opvisning til sidst.

OBS: Der vil komme en egenbetaling til opvisningstøj

Pris: 700,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører

Julie Johanne Dvinge

Hej mit navn er Julie, jeg er 18 år gammel og går på Nyborg Gym som EUX m. Eventkoordinator uddannelsen.

Jeg har gået til rytme gymnastik i 12 år og gået på Sorø gymnastik efterskole. Jeg har selv gået til gymnastik i denne her forening.

Astrid Overlade